Dagsorden
1. Valg af dirigent.
Svend Eg blev valgt
2. Formandens beretning.
Svend bød velkommen til både gamle og nye sommerhusejere.
Grundejerforeningen har haft 2 fokusområder:
a) Moder natur og hendes luner, omkring at flytte rundt på tingene (primært sandet) i klitterne og med regelmæssige regnvejrs perioder medvirker til huller i vejene.
b) Ringkøbing-Skjern kommune, som med forskellige tiltag og ændringer just ikke gør tingene lettere for os sommerhusejere!
Forskellen på de 2 er at mht. til moder natur, så kan vi med en del fysisk arbejde, hjælp fra jer og lidt tålmodighed rette op på både sandfygning og huller i vejene
Det lader sig ikke gøre med RKSK – heller ikke med gode argumenter og påvisning af, at deres ”gode” ideer og tiltag ikke altid – for ikke at sige sjældent - falder særlig heldig ud! – det kommer jeg tilbage til
Vi foretager regelmæssigt tilsyn på og reparation af rebstiger på vore 4 overgange, det er ikke et arbejde man kan gøre færdig og sætte flueben ved, for vejr og især vind kan på ingen tid ændre på forholdene, så der igen skal skovles, for at få rebstigerne op til overfladen igen – nogle gange må vi opgive og lægge en ny rebstige ovenpå.
Som det vil være nogen af jer bekendt udlægger vi også kvas eller planter hjelme på de bare pletter for at mindske sandfygningen. Ligesom udlægning af halm under rebstigerne hjælper på problemet. Apropos rebstiger, så må vi til stadighed producere nye, og det er et ret tidskrævende arbejde for bestyrelsen.
Vi har som noget nyt indgået en aftale med produktionsskolen i Skjern om – mod beskeden betaling – at fabrikere rebstiger til os. Et arbejde, de synes er spændende og ikke mindst udfordringen med at splejse tovenderne på bedste sømandsmaner!
Vi har et godt samarbejde med klitfogeden, som kommer med råd og vejledning om bla. beplantning i klitterne. Hun sørger også for kvas og halm til rebstigerne. Og hendes søn stiller beredvilligt op med traktor og udstyr til transport af kvas til stranden og udlægning af halm under rebstigerne - alt sammen uden beregning!
Sidst i maj blev der foretaget støvbinding på stamvejene. En ret bekostelig ting, men vi synes, effekten er god og således pengene værd.
Vi kan så selvsagt ikke foretage høvling af vejen i sommertiden, da det vil ødelægge støvbindingen, så vi må nøjes med fra tid til anden at fylde grus i hullerne med skovl.
Jeg er helt klar over, at vejene ind i mellem kunne være bedre, men det er hele tiden en afvejning af resurseforbrug og økonomi, men hvis alle kunne holde hastigheden nede på de 20 km/h, som der står på skiltene, ville meget være vundet mht. til vejvedligehold!
Heller ikke i Hegnet gror træerne ind i himlen, men nogen steder gror de ud over vejen - til stor gene for bla. renovationsbilerne og andre større køretøjer. RKSK har med et brev gjort os opmærksomme på problemet (den er i øvrigt sendt ud til jer alle!)
Det ER den enkelte grundejers ansvar at holde træer og bevoksning på egen grund beskåret, så færdsel kan foregå uhindret! Hvis ikke vi selv gør det, har kommunen hjemmel til at få det gjort på grundejerens regning! Også hybenroser og havtorn har en kedelig tendens til at sprede sig ud på stier og veje – og ind til naboen!
Så også her fra en opfordring til at tage krigen op mod disse vækster og få dem holdt i ave og inde på ens egen grund!
Arbejdsdage:
Vi inviterede til deltagelse i den årlige arbejdsdag lørdag den 14. oktober og vi var ved at blive blæst bagover af den gejst og velvilje, der viste sig for at deltage
Så 40 medlemmer dukkede op kl. 10 ved overgang C05, klar til dagens opgaver, som vi havde forberedt
Men igen: moder natur ville det anderledes og diskede op med storm og sandfygning i en sådan grad, at det var umuligt at få noget lavet. Man prøvede at forberede til halmudlægning under stigerne, men fandt snart ud af, at hvis man løsnede snorene i rundballerne, ville det hele blæse ud i fjorden! J
Så man opgav ævred og ”nød” i stedet sandwich sponseret af Esmark og øl og vand sponseret af Min Købmand og en enkelt bitterdram sponseret af Novasol.
Man aftalte at forsøge halm udlægning igen onsdag den 18. og hele 12 gæve folk dukkede igen op og fik halmen på plads under stigerne!
Tak til alle for det flotte fremmøde begge dage og vi håber på tilsvarende opbakning næste gang – og ikke mindst bedre vejr!
Og nu til det andet fokusområde – RKSK
Her er det som sagt svært at komme med eksempler på områder, hvor vi har mødt forståelse eller bare lidt velvilje på vores henvendelser!
AFFALD
Det startede med, at entreprenøren, som havde fået til opgave at levere de nye beholdere til alle husejerne, blot stillede dem for enden af stikvejene eller hvor det nu lige passede ham.
Jeg rettede straks henvendelse til afdelingen for Affald og Genbrug, om det var den aftale, de havde indgået med entreprenøren- og det var det IKKE. Han skulle levere de enkelte beholdere på de enkelte grunde på en måde, så de ikke var i overhængende fare for at blæse væk – især den røde miljøkasse!
Men i stedet for at sende entreprenøren ud og rette op på fadæsen, lovede man, at man næste gang ville sørge for at få det præciseret nøjere og at det også kunne skyldes sne! - Hvordan sneen skulle kunne drille, vides ikke, for der var ikke noget af det i Hegnet. – Men ved jeres hjælp lykkedes det vist nogenlunde at få beholderne bragt på plads. Tak for hjælpen til det.
Så annoncerede man, at molokkerne (de store nedgravede affaldsbeholdere) ved købmanden og Novasol ville blive lukket på nær den til glas og flasker
Jeg skrev til formanden for Teknik og Miljøudvalget, at det var en rigtig dårlig ide, da de blev meget benyttet – især på afrejsedage, og vi frygtede, at affaldet ville komme til at flyde.
Essensens af formandens svar var, at de blot rettede sig efter miljøstyrelsen, der sagde at der skulle sorteres i 10 fraktioner på den enkelte matrikel!
Det kunne jeg ikke få til at stemme, når jeg kunne se hvordan man gjorde i andre kommuner. Så jeg spurgte miljøstyrelsen om ikke de enkelte kommuner havde en vis frihed til metoder til at opnå sortering i 10 fraktioner. Der gik 2 måneder før jeg fik svar (når jeg rykkede for svar, fik jeg at vide, at de skulle bruge en del tid på at tolke de regler de selv havde udstukket!!) – men svaret var, at kommunerne havde vide muligheder for selv at bestemme hvordan man ville løse opgaven. Så formanden havde givet mig et ukorrekt svar og samtidig begyndte affaldet at hobe sig op ved de lukkede molokker. I har sikkert selv set svineriet!
Men kommunen holdt fast – molokkerne ville IKKE blive genåbnet – Vi kunne bare opgradere til større affaldsbeholdere eller købe nogle flere – eller køre på genbrugspladsen med det overskydende. Sagt med andre ord, var det altså os husejeres ansvar at få det til at fungere!
En lille krølle på dette er, at man har kørt ca. 35.000 nye affaldsbeholdere ud, men ikke sørget for at vejledningen i form af piktogrammer på selve beholderne er korrekte – mad- og drikkekartoner figurerer nu på begge spande!
Jeg gjorde opmærksom på det overfor Affald og Genbrug og svaret var, at det havde de godt opdaget, men de kunne jo ikke komme rundt og rette det på 35.000 beholdere! Det ville være både for dyrt og besværligt!
Samtidig skriver udvalgsformanden i en artikel i avisen, at renovationen kan blive billigere, hvis vi bliver bedre til at sortere korrekt!
I min magtesløshed skrev jeg et læserbrev til Ringkøbing Amtsblad – som også er sendt ud til jer!
En journalist fra Ringkøbing-Skjern Dagblad kontaktede mig og sagde, at hun gerne ville skrive en artikel om sagen, hvor også formanden fik lejlighed til at forklare sig. Den er også sendt ud til jer alle (jeg kom endda på forsiden!)
I en sidste telefonsamtale med formanden afviste han fortsat at imødekomme vores ønske om at få molokkerne genåbnet!
Så mente jeg, at når man ikke ville åbne dem og ikke fjernede dem og når der så tilmed stod Naturens Rige på dem alle sammen, så var det lidt at holde grin med folk!
Hans svar var: Vi skulle bare have fjernet dem med det samme!
Mange har oplevet, at der flyver affald, når den nye beholder bliver tømt ned i skraldebilen!
Jeg spurgte igen afdelingen for Affald og Genbrug, hvilke forholdsordrer skraldemanden havde, når der spildtes affald under tømning
Svar: man går ud fra, at hvis det falder i umiddelbar nærhed af bilen, så samler han det op – men hvis det flyver væk, gør han ikke noget
Problematikken med det forøgede spild under tømning kendte formanden for Teknik og Miljø godt og han mente, det skyldtes, at lågene på de nye beholdere åbner forkert vej! ”Vi skulle nok have købt nogle magen til de gamle, men det vil vi tage ved lære af fremover!!”
Altså i en kort sammenfatning, kan man sige, at kommunen har indført et affaldssystem, som vi på ingen måde synes fungerer optimalt, men vi må selv finde ud af det. Kommunen ændrer ikke på noget!
RKSK har også meddelt alle grundejerforeninger, at man fremover ikke vil vedligeholde vestkyststien (cykelsti), hvor den går gennem sommerhusområder. Det på trods af en klar aftale med daværende Holmsland kommune om, at kommunen skulle stå for vedligeholdet. Sammenslutningen af Sommerhusgrundejerforeninger på Holmsland klit har taget sagen op, da det viser sig, der er flere juridiske aspekter i det, som kommunen åbenbart ikke har forholdt sig til.
Turisme og sommerhusejere blev heller ikke nævnt med et ord på informationsmødet i Tarm om det store Megaton-projekt, som ellers kommer til at berøre alle i RKSK.
Den seneste udmelding fra udvalgsformanden er, at der PT ikke er planer om flere havvindmøller ud for kysten i RKSK
Men når man ved, hvor stor en del af energiforsyningen til Megaton-projektet, der er planlagt til at komme fra havvindmøller – så tror jeg, man skal lægge meget nøje mærke til, at han siger PT!!
Vi er som sagt medlem af Sammenslutningen af sommerhusgrundejerforeninger på Holmsland klit, og de tager mange emner op af fælles interesse –bla. megastore sommerhuse, havvindmøller, trafikale forhold på Klitvejen og affaldsproblematikken. Man kan gå ind på deres hjemmeside og læse mere om aktiviteterne og referatet fra det nyligt afholdte årsmøde. www.sammenslutningen-grund-holmsland.dk . Tage Schmidt er for øvrigt formand for sammenslutningen
Vi har frygtet, hvad den nye postaftale kunne få af konsekvenser for vores område. Skulle der etableres fælles postkasseanlæg med alle de gener, det medfører? Men for nylig fik vi svar på en forespørgsel til Trafikstyrelsen, og vi kunne tørre sveden af panden:
Vi må selv bestemme om vi vil etablere fælles post anlæg eller ej! Og det gør vi så – altså lader være!
Svend sluttede med at takke for opbakningen, når det så sortest ud og takkede bestyrelse og suppleanter for god arbejdsindsats.
Og til aller-allersidst:
Vi har både med direkte mail til alle og på facebook efterlyst hegnsstolpen, som var symbolet på navnet Hegnet. Den stod tæt på Klitvejen ved indkørslen til vores område fra syd, faktisk der hvor der skal anlægges cykelsti, og vi var i gang med at arrangere at få den reddet. Men pludselig var den væk!?
Hvis nogen har kendskab til, hvor den er blevet af, vil vi meget gerne vide det, da den har historisk betydning og faktisk er en del af Grundejerforeningens logo
( den skulle meget nødig ende i en brændeovn!)
Formandens beretning blev godkendt
3. Fremlæggelse af foreningens regnskab.
Foreningens regnskab for perioden 01.09.22 til 31.08.23 er fremsendt til medlemmer, som har opgivet e-mailadresse, derudover som fysisk post til medlemmer uden e-mailadresse
Der er 320 sommerhusejere, der er medlemmer af grundejerforeningen Hegnet
Det fremsendte regnskab blev gennemgået med bemærkninger om gebyr til pengeinstitutter på 150,- kr., at bestyrelsen har lagt 400-450 timers arbejde i løbet af året. Administrationskontoen er overskredet, fordi det var nødvendigt at købe en ny PC.
Kontingenter – til sammenslutningen – 1.800,- årligt. Der har i forgangne år været et fald i kørselsudgifterne.
Overskud:
I alt ca. 100.000,- kr.
Regnskabet godkendt.
4. Indkomne forslag.
Ingen indkomne forslag
5. Budget og fastlæggelse af kontingent.
Vej vedligehold – gl. model 125.000,- kr. – ny model 250.000,- kr.
Forslag om at afprøve området ved indkørslen til Arvidvej og omkring Novasol samt P. Chr. Dahls Vej med den nye vejbelægning, som RKSK har lagt på
”Strandvejen”.
Kontingent: 250,-
Vejvedligehold: 450,-
Uændret kontingent og vejbidrag
Budget og kontingent vedtaget.
6. Valg af bestyrelse og suppleanter
Henrik Mielke Ravn
Carsten Kindt
Marco Hansen
Alle tre er valgt til bestyrelsen
Suppleanter
Annemette Boysen
Thanh Lam
Er valgt.
Revisor: Henry Madsen – genvalgt
Revisorsuppleant: Lars Held Pedersen - genvalgt
7. Eventuelt
Sprøjtning af hyben – er ikke grundejerforeningen
Forslag om at lægge arbejdsdag og generalforsamling på samme dag.
Branddaskere og fondsmidler – udskiftning af gl. branddaskere
Hjertestarter ved Novasol -
Hjemmesiden ved fremvist og påtalte fejl er blevet rettet.
Hjemmesidens adresse er: www.grundejerforeningen-hegnet.dk
Referent Karsten Boll
(30.10.2023)
Dagsorden ifølge vedtægterne:
1. Valg af dirigent.
Svend Eg er valgt som dirigent
Generalforsamlingen indkaldt via e-mail og brev 26. september 2022.
2. Formandens beretning.
Formanden udtrykte ”Tak for hjælpen på arbejdsdagen med udplantning af hjelme og arbejdet med kvas. Godt samarbejde med klitfogeden, der deltog og var aktiv med gode råd og vejledning – og endda har sørget for både halm og kvas uden beregning. Stor ros fra klitfogeden for vores arbejde med at vedligeholde klitterne. Det er helt ok at tage kontakt til gæster, der måske ikke lige har læst og forstået vores skiltning mht. færdsel og leg i klitterne
Bestyrelsen har kæmpet en del med hybenroser på landsiden af klitterne og har med en buskrydder forsøgt at slå dem tilbage på stien langs klitterne, så den igen er nogenlunde farbar
Men det er lidt en ulige kamp og vi har da også besluttet, at forsøge med lidt mere maskinkraft og entreprenør hjælp, for at opnå lidt længere tid inden sti og overgange mere eller mindre lukker til igen.
Veje
Vedligehold af veje er jo som bekendt vores egen udgift og er da også det største udgift i regnskabet.
Året har været forholdsvis nådig mht til ekstreme regnvejrs perioder, men selv mindre regn i perioder genererer næsten øjeblikkelig huller i vore veje – specielt i sving og på strækninger, hvor vores 20KM skilte åbenbart er ulæselige!
Vi bruger i bestyrelsen en del tid på at reparere de opståede huller med stabil grus, men kan ikke være over dem konstant, så hvis man er plaget af et hul på sin vej og man har mulighed for det, er man velkommen til selv at hente lidt grus og komme i hullet, så den ikke vokser sig større. Gruset ligger i en stak bagved molokkerne ved Novasol på Arvidvej
Langt hovedparten af udgiften til vejvedligehold stammer altså fra entreprenøren som med passende mellemrum giver vejene en gang høvl og så fra udlægning af støvbinder, som jeg mener har haft god effekt i sommer
Affald
Affald og affaldssortering er i den grad oppe i tiden! Vi har alle fået den seneste information fra kommunen omkring, at udkørsel af spand nr. 2 er igangsat og at den skal tages i brug i december. Af informationen fremgår det, hvordan vi skal sortere, og at vi fremover skal aflevere glas og tekstiler på genbrugspladsen eller i molokkerne – Det kan godt blive en udfordring for eksempelvis lejere af sommerhuse!
En forespørgsel til kommunen omkring fremtiden for vore molokker gav det svar, at indtil videre bliver molokkerne, hvor de er, men de bliver alle allokeret til glas. Til næste år vil man så efter planen fjerne nogen af dem. Så til december er der ingen mulighed for at komme af med pap, papir, plast osv. i molokkerne.
Og hvis det ikke kan være i spandene ved husene, så skal man køre på genbrugspladsen og aflevere det – sorteret!
Sammenslutningen af sommerhusgrundejerforeninger
Vi er som forening medlem af Sammenslutningen af sommerhusgrundejerforeninger på Holmsland Klit i daglig tale kaldet Sammenslutningen
Der er i alt 20 grundejerforeninger med i sammenslutningen og deres opgave er at varetage sommerhusejernes interesser overfor andre aktører på Holmsland Klit, herunder ikke mindst RKSK
Som enkelt forening kan vi jo godt råbe op og slå på tromme over dette eller hint overfor eksempelvis RKSK, men når vi kommer 20 foreninger (ca. 4000 sommerhuse) i enighed, så vejer det lidt tungere
Som eksempel på sager Sammenslutningen har fået igennem er at havvindmøllerne i Vesterhav syd er flyttet længere fra land og kommunens ide om at grundejerforeningerne selv skulle vedligeholde Vestkyststien, hvor den gik gennem sommerhusområder, blev forkastet med sammenslutningens mellemkomst
På sammenslutningens hjemmeside, kan man læse meget mere om foreningens arbejde
Det er i øvrigt vores kasserer Tage, der er formand i sammenslutningen.
Jeg har deltaget i de seneste årsmøder i sammenslutningen, som også bliver afholdt her i Vesterled og efter selve årsmødet er borgmester Hans Østergaard inviteret til at svare på spørgsmål, som er sendt til ham på forhånd
Som en dreven politiker er han god til at glide af på og snakke lidt udenom spørgsmålene
Jeg er ikke i tvivl om, at han udmærket ved, at langt størstedelen af os sommerhusejerne bor udenfor kommunen og altså ikke kan øve nogen som helst indflydelse på valget til kommunalbestyrelsen i Ringkøbing/Skjern
Vi synes jo nok alle, at vi betaler en ganske høj ejendomsskat i forhold til, hvad vi får for pengene. og når vi spørger ind til, hvad borgmesteren bruger alle disse penge til ( i runde tal godt 500.000.000kr/år), bliver han lidt lang i spyttet! J
Veje, kloak, renovation, skorstensfejning, ja sågar rottebekæmpelse betaler vi til ved siden af, og kommunen har ikke udgifter til børnehaver, skoler, plejehjem, gadelys osv. i grundejerforeningerne
Borgmesteren slår på, at klitvejen og dens vedligeholdelse er en kommunal udgift og nu får vi endda øjensynligt den sidste stump cykelsti forbi vores område og måske også svingbaner på strækningen mellem Hvide sande og Søndervig
Retfærdigvis skal siges, at de ca. 5-10% af sommerhusejerne der bor permanent i deres sommerhus, vil have krav på hjemmehjælp og anden støtte fra kommunen, hvis behovet er der.
Men mon ikke der bliver lidt penge til overs til at dække andre huller i kommunens budget?
Sommerhusejerne genererer jo også omsætning og penge til området i form af udlejning – turister, der lægger penge i området samt arbejde til lokale håndværkere. Så alt i alt tror jeg, vi er en ganske god forretning for kommunen!
Indlæg
Det følgende skrev jeg stikord til, engang sidste vinter, efter vi havde repareret vej og det var begyndt at regne og blæse! Og jeg havde nyligt fået et par henvendelser vedr. bestyrelsens arbejde.
Først vil jeg sige, at vi kan vel alle blive enige om, at vi i Hegnet har et fantastisk område – ellers ville vi nok ikke have sommerhus her.
Og vi er nok også enige om, at der skal passes på vores område og den natur vi befinder os i.
Og det er af kommunen bestemt via lokalplanen, at der skal være en grundejerforening, som skal varetage visse opgaver – bla a vedligeholde alle private fællesveje og stier i området, passe fællesarealer, som klitter og strand og varetage foreningens medlemmers interesser, f. eks i forhold til kommunen og andre offentlige myndigheder
Og I har så valgt os her ved bordet til bestyrelse i grundejerforeningen
Et frivilligt og ulønnet hverv, vi har påtaget os, fordi vi synes, det er et vigtig anliggende - og vi gør det så godt, vi formår og gør hvad vi kan for at forvalte kontingentindbetalingerne på den mest fornuftige og økonomisk bevidste måde.
Desuagtet modtager vi med mellemrum henvendelser omkring vores arbejde – eller måske rettere mangel på samme!
”hvorfor er der huller i vejene, når vi kan se i regnskabet der bliver brugt mange penge på vejvedligehold”, ”der er rebstiger der er i laser”, ”der er huller i klitbeplantningen”, ”affalds- molokkerne er overfyldte”, ”hvorfor modtager bestyrelsesmedlemmerne kørepenge”, ”har I ikke hørt om on-line møder”, ”min nabos træer vokser ud over vejen og ridser min bil” o.lign.
Vi forsøger som sagt, at løse opgaverne så godt, som det står i vores magt og bruger en del tid på arbejdet. Netop for at disponere midlerne bedst muligt. Det forgår typisk i forbindelse med et bestyrelsesmøde eller en ekstraordinær arbejdsdag, når forholdene kræver det. Derfor er online møder ikke lige sagen. Og der er ingen tvivl om, at hvis ikke vi selv gjorde dette arbejde og lod entreprenører klare det hele, så kunne vi godt mangedoble udgiften til f.eks. vejvedligehold og dermed vejbidraget. Men vi gør det gerne, så dette lille indlæg skal ikke forstås som en klagesang, men vi kunne måske ønske os, at man i højere grad havde in mente og forståelse for, at vi altså gør det i vores fritid og helt ulønnet.
Det skal dog ikke være negativt det hele! De mange opmuntrende tilråb, vi får fra jer medlemmer, når vi rykker ud på vejene med traktor og skovle eller bøvler med rebstiger i klitterne, er i den grad velkomne og er med til at holde humøret og gejsten oppe. Og så vil jeg også gerne her takke for den opbakning, vi ser fra jer medlemmer, når vil kalder ind til arbejdsdage.
Reklamer:
vi råder rent faktisk over ca. 30 bådpladser ved fjorden nede ved Dødemandsbjerg – ca. 2-300 m syd for vores område. Der er stadig ledige pladser til leje! Prisen for en plads er 150,-kr/år. Uhørt billig, når man ellers ved hvad bådpladser koster. Måske er forholdene ikke helt som i en lystbådehavn, men til gengæld får man selv lov at fjerne siv og rør, så man kan komme ind til fortøjningspælen
Ny hjemmeside – www.grundejerforeningen-hegnet.dk - kom at køre fredag d. 14. oktober 20.30.
Tak
Jeg vil slutte min beretning med at takke den øvrige bestyrelse for et rigtigt godt samarbejde i året, der er gået. Jeg har været i del bestyrelser gennem tiden, men har aldrig oplevet en bestyrelse, hvor medlemmerne er så aktive og engagerede som her - selv suppleanterne deltager fuldt ud i både møder og det fysiske arbejde!
Tak skal I have for at gøre mit job som formand nemmere!
Formandens beretning blev godkendt.
3. Fremlæggelse af foreningens regnskab.
Kassereren gennemgik regnskabet – og forklarede både indtægter og udgifter.
Indtægter: Kontingent fra 317 ejendomme + 9 bådpladser udgør 206.010 kr. + honorar til RKSK på 12.600,- kr.
Udgifter: Kontorartikler dækker over betaling hjemmeside, it-sikring og internetopkobling samt gebyrer til pengeinstitut.
Det store overskud skyldes lavere udgifter til vej og strandvedligeholdelse og den kendsgerning, at meget arbejde dette år er lavet gratis af bestyrelsen mod tidligere eksterne entreprenører.
Den gode likviditet skal ses i forhold til, at vi nu frem til 15.06.23 ikke har flere indtægter - kun udgifter.
Regnskabet er godkendt.
4. Indkomne forslag.
Ingen
5. Fastlæggelse af kontingent.
Forslag om uændret kontingent og vejbidrag blev vedtaget.
6. Valg af bestyrelse og suppleanter
Tage Schmidt og Karsten Boll valgt
Suppleant:
Carsten Kindt - er valgt
Bestyrelsen med selv finde en ny suppleant
Revisor Henry Madsen blev genvalgt
Revisorsuppleant: Lars Held Pedersen blev valgt
7. Eventuelt
Problemer med ræve – bestyrelsen retter henvendelse til skov- & naturstyrelsen
Forslag om jobbank: invitation bliver udsendt via mail sammen med referatet fra generalforsamlingen.
Ny hjemmeside – præsenteret – www.grundejerforeningen-hegnet.dk .
Referatet godkendt d. 2. november 2022 og udsendes snarest.